Friday, July 17, 2009

panda panda beni panda

gecenlerde gordugum bir habere gore, cin'de bir hayvanat bahcesinde ciftlesemeyen pandalar butun gorevlilere dert olmus. adamlar dusunup tasinmislar, herhalde erkek panda disisini begenmiyor diye disi pandayi rejime sokmuslar. disi panda 10 kilo vermis, yine de bir aksiyon yokmus henuz.

oncelikle antropomorfizmin bu kadarina pes dogrusu. oldu olacak disi pandayi solaryuma gonderip silikon taktirip tuylerini sariya boyayarak bir daha denesinler.

ikincisi de ne malum erkegin disiyi begenmedigi? belki disi begenmiyor erkegi. yazdirdilar mi erkek pandayi bir spor salonuna?

o olmadi kocam size emanet turu bir programda 'kadinlar hassas ruhlu erkekleri sever', 'lutfen disinizden once bambu yapraklarini kemirmeye baslamayin' turu taktikler aldiktan sonra elinde bir kutu cikolata, tuyler joleyle dikilmis, boynunda sikan bir kravat disisine kur yaparken gormek ister o pandayi bu deli gonul.

3 comments:

lula said...

Bende birkac ay once bir haber okumustum.. Thailand'da bir hayvanat bahcesinde Cinden iki tane panda getirmis. Pandalarin sevismeleri icin herseyi denemisler; dugun yapmislar, diger pandalarin "porno" goruntulerini izletmisler. Bakmislar tik yok, hayvanlari suni dollendirme yolu ile cocuk sahibi etmisler. Bu hayvanlardan pardon insanlardan korkulur..

-e said...

bir de diger uctaki turlere goz atalim: yunuslar - ciftlesmeyi sevisme boyutuna tasiyan, ciftlesirken tek amaclari ureme olmayan yegane tur. efenim 21.yy ansiklopedimiz wiki der ki:

Dolphins are known to have sex for reasons other than reproduction... Various dolphin species have been known to engage in sexual behaviour with other dolphin species, this also having resulted in various hybrid dolphin species... Occasionally, dolphins will also show sexual behaviour towards other animals, including humans.

Yunus-insan sexualitysini merak etmekteyim. ...iii, yani yalnizca bilgi edinmek amaciyla.

didi said...

sok goruntuler:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/1a/14/9a/punta-cana.jpg
http://mysticsail.com/wp-content/uploads/2009/01/tina-dolphin-kiss-small.jpg
http://farm1.static.flickr.com/1/135043952_ff47a4dd88.jpg?v=0

Ben de bu hayvanlar neden her onune geleni opuyorlar diyordum, meger akillarindan neler neler geciyormus..

Ancak sadece Yunuslar degil diger bircok hayvan zevk icin sevisiyor, masturbasyon yapiyorlarmis:

"Balcombe claims that not only humans but many species have sex for fun, and plenty masturbate and have homosexual interactions. He reports that more than 300 species of vertebrates engage in homosexual activities (including giraffes, gulls and bonobo), while others practice autoeroticism (bats, walruses, rodents). He also accuses scientists of gender bias in their studies of animal sexual pleasure, claming that only a small fraction of the studies of mammal sex focus on the clitoris as opposed to the penis."

http://www.amazon.co.uk/Pleasurable-Kingdom-Animals-Nature-Feeling/dp/1403986029/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1248062205&sr=8-1