Thursday, May 16, 2013

uzaylilar ve ben

maymundan sonra yeni takintim uzaylilar (pek yeni de sayilmaz aslinda, senelerdir bu aksam ne yiyelim sorusuna uzay pastasi diye cevap veren bi insanim).

kurbanim da her zamanki gibi kardesim. "uzaylilar geliyor," "ben bu aksam uzayli arkadasim cubur cuburla oynicam," "seni uzaylilara 3000 dolara sattim" gibi cesit cesit fikirle kafa utuluyorum. bugun kahvaltida yine "uzaylilar! selin iste burda! gelip bunu alcaksiniz!" diye kardesimin kafasina isaret etmeye baslayinca kardesim  "abla bu sakan artik cok sikti, surekli ayni seyi diyip duruyorsun, yeni bisey bul" dedi. yaptigim bi sakaya laf ettigi zaman hemen butun ciddiyetimi takinip "iyi o zaman, bitti. artik ben de normal abla olcam. bi daa hic saka yapmicam" diye tehdit savuruyorum (tehdite bak!).

bu tehditler de bi ise yaramadigindan kardesimden burdan ozur diliyorum: ben seni asla uzayliya satmam. sana uc bin dolar degil uc bin bes yuz dolar verseler de satmam. uzayli seni kacirmaya gelirse onune dururum. gerekirse uzayliya yumruk vurur, tekme doverim!

3 comments:

organik mandalina said...

çok alakalı değil ama ilk kez evlerine bir bilgisayar girdiğinde kuzenim birinci sınıfta falan tarayıcı geçmişinden öğrendiğime göre çocuğun Google'da aradığı ilk şey şu "uzaylılar var mı" ve ilk birkaç sayfadaki tüm sonuçlara girmiş :-) çok eğlenmiştim

libra said...

kuzenini yerim!

organik mandalina said...

kuzenimi çok severim ama sana helalühoş olsun :-)